Veelgestelde Vragen

Is het voor mij noodzakelijk om een account aan te maken om een product aan te schaffen?

Nee dit is niet noodzakelijk, bij ons kunt afrekenen als gast. Toch heeft het aanmaken van een account wel als voordelen dat u uw bestelgeschiedenis in kunt zien en dat u deze bestelling gemakkelijk opnieuw kunt bestellen. Daarnaast bent u de eerste die op de hoogte is van de aanbiedingen, nieuwe producten en kortingscodes!

Heeft Belcando hondenvoer zonder granen?

Jazeker, Belcando beschikt over een een gehele graanvrije lijn speciaal voor honden die bijvoorbeeld gevoelige darmen hebben wanneer ze granen consumeren. Deze lijn komt in een groot assortment smaken in een 1, 4 en 12,5 kilo variant! Klik op de volgende link om naar het graanvrije hondenvoer te gaan 'HONDENVOER ZONDER GRANEN'

Heeft Leonardo kattenvoer zonder granen?

Jazeker, Leonardo beschikt over een gehele graanvrij lijn speciaal voor katten die bijvoorbeeld darmproblemen hebben wanneer ze graansoorten consumeren. Deze lijn komt in een groot assortment smaken in 400 gram, 1,8 of 2 kilo, 7,5 kilo en bij sommige lijnen een 15 kilo! Klik op de volgende link om naar het graanvrije kattenvoer te gaan 'KATTENVOER ZONDER GRANEN'

Mijn hond eet niet, wat nu?

Wanneer uw hond niet eet is het eerst zaak om te bepalen of dit geen inwendig probleem is. U kunt de ontlasting laten checken bij uw dierenarts. Is het uitgesloten dat het geen parasiet of bacterie is dan kunt u kijken naar het hondenvoer. Belcando heeft de Belcando Mastercraft lijn waarbij 80% vers vlees gebruikt wordt en geen vleesmeel. De hondenbrokken hebben door het hoge vleesgehalte een sterkere geur en smaak waardoor het beter gegeten wordt. Daarnaast beschikt de Belcando Mastercraft lijn over zeer smaakvolle diverse toppings om het hondenvoer nog aangenamer te maken!

Welk hondenvoer moet ik geven bij allergieën?

Belcando beschikt over deSingle Proteïne blikken die bestaan uit verschillende pure bestandsdelen waarmee u kunt testen waar uw hond allergisch voor is. Wanneer bekend is welke allergie uw hond heeft kunt u uit een uitgebreid assortiment van Belcando of Bewi Dog kijken welk hondenvoer geschikt is voor uw hond!

Mijn hond is te dik wat kan ik doen?

Wij van belcandohondenvoer.nl adviseren om te stoppen met alle tussendoortjes plus daarnaast een lichtere variant hondenbrokken te geven met minder vet en veel vezels. Belcando heeft een speciale lijn die zich richt op honden met overgewicht. Afhangend van de grootte van uw hond hebben wij respectievelijk de Belcando Light en de Belcando Finest Light. De Belcando Finest Light is gericht op de kleinere rassen.

Hoeveel hondenvoer moet ik geven?

Wat betreft Belcando hondenvoer hebben wij op elke verpakking een specificatie met een indicatie waar u kunt aflezen hoeveel hondenvoer u moet geven. In de specificatie staat de grootte van de hond afgebeeld met de leeftijdscategorie (u moet uitgaan van het gewicht van de hond wanneer deze volwassen is). Bovendien kunt u in de product beschrijvingen op de webshop deze zelfde tabellen terugvinden!

Ik zoek hondenvoer met veel vlees, welke kan ik het beste nemen?

Uniek in de wereld is de Belcando Mastercraft. Dit hondenvoer heeft een enorm hoog vleesgehalte, maar liefst 80% vers vlees!

Welk hondenvoer geeft weinig en stevige ontlasting?

Weinig en stevige ontlasting wordt veroorzaakt door de opname van de ingrediënten van het voer. Mocht het zo zijn dat u uw hond hondenvoer geeft van slechte kwaliteit dan kan dit een oorzaak zijn van een zachte ontlasting. De holistische ingrediënten van Belcando zijn ook geschikt voor menselijke consumptie. Dit duidt op een uitermate goede kwaliteit hondenvoer waardoor de opname optimaal is en dit weinig en stevige ontlasting geeft.

To Top